5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binaların gestaltsına şayeste kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve hava koşullarına dayanıklı çelik yahut kırmızıüminyum kabilinden yıkılmaz malzemelerden dokumalır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu ayar yüce kaliteli yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran makul yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkı insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın kapıları herhangi bir işletme veya soy sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok müsait maliyetlidirler; uygun korumaya mevla olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz olduğu bir bir örnek yeterlidir!

Standart bir ivedili çıkış kapısı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL ortada değişen bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve vesair özellikleri kadar faktörler bedelı etkisinde bırakır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan ivedi konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse bütün kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page